Ny bestyrelse pr. 14. marts 2024 (samt referat og budget)

15-03-2024

Tusind tak til alle jer, der deltog i generalforsamlingen torsdag 14. marts 2024. 

Vi er meget glade for, at både gamle medlemmer og flere nye havde mod på at tage en tørn med bestyrelses- og udvalgsarbejdet. 

Til orientering blev følgende valgt ind i bestyrelsen: 

Jeanette Hänel og Maria Ketscher blev genvalgt, og Jørn Skov er nyt bestyrelsesmedlem. 

Martin Lind Ommen, Linda Biering-Sørensen, Mette Strømberg og Georgina Røddik Afrifa forbliver i bestyrelsen. Heidi Saaby og Tina Sørensen blev valgt som suppleanter. 

Efterfølgende har bestyrelsen konstitueret sig, og formand er Martin Lind Ommen, næstformand Jeanette Hänel og kasserer Maria Ketscher. 

 

Referat fra Generalforsamlingen 14. marts 2024 med beretning og bilag fra forslag

Budget 2024

Læs mere

Invitation til Copenhell

03-03-2024

Kære svømmere og forældre i Hvidovre Svømmeklub

Vi har et godt tilbud til jer!

Vi kan nemlig igen i år igennem idrætsforeningssamarbejdet i Hvidovre Kommune informere om en virkelig god mulighed for at være med på Copenhell.

Rockfestivalen Copenhell løber i år af stabelen den 19., 20., 21. og 22. juni 2024 på Refshaleøen. Her kan man deltage som frivillig og på den måde modtage en adgangsbillet til alle festivaldagene for at arbejde én enkelt dag på festivalen (billetpris = 2.755 kr.).

Vagten vil enten ligge fra kl. 13.00 til kl. 03.00 fredag eller fra kl. 14.00 til kl. 04.00 lørdag.

For at deltage skal man være fyldt 18 år. Arbejdet foregår i en af barerne ved festivalen, og arbejdsopgaverne vil primært bestå i salg af drikkevarer. Det er muligt at vælge mellem almindelig bar eller kaffebar.

Hvis man tilmelder sig via svømmeklubben, vil man samtidig med adgangsbilletten også tjene lidt penge til klubben, og det vil vi selvfølgelig være meget glade for. Skulle man have en ven eller bekendt, som man gerne vil være på festival og stå i baren med, så er man meget velkommen til også at tilmelde denne person.

Hvis dette har interesse, eller I har spørgsmål til det, så tag kontakt til formand@hvsk.dk.

Mange venlige hilsner

Bestyrelsen i Hvidovre Svømmeklub

Læs mere

Whistleblowerordning i Hvidovre Svømmeklub

21-02-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi skal som forening have en whistleblowerordning for trænere, instruktører, bestyrelsesmedlemmer og øvrige frivillige i vores svømmeklub, da der den 17. december 2023 trådte en ny lovgivning i kraft, der pålægger foreninger og virksomheder med over 50 ansatte at have en sådan ordning. Hvis én person har fået løn for én times arbejde i vores klub i løbet af det seneste år, tæller vedkommende med i de 50 ansatte. Derfor skal vores klub indføre denne whistleblowerordning.

Ordningen har til formål at opdage og forhindre lovovertrædelser i klubben og samtidigt beskytte whistlebloweren – altså den person, der indberetter en hændelse (ordningen handler ikke om etiske forhold i relation til idræt og atleter – her henvises i stedet til DIF’s whistleblower-ordning).

Gennem whistleblower-ordningen kan du indberette, hvis du har mistanke om, at en kollega eller frivillig i klubben overtræder loven i forbindelse med sit arbejde/frivillige arbejde. Du kan fx indberette følgende:

  • Økonomisk kriminalitet – fx snyd med tilskud, skat, kørselsgodtgørelse m.m.
  • Forskelsbehandling pga. køn
  • Bestikkelse
  • Dokumentfalsk
  • Tyveri

Indberetning foretages gennem en online portal, vi er tilknyttet: https://whistleblower.legalsys.dk/svommeklubber/wb/forside.html?fbclid=IwAR02hfLy2tCsqSFeH0P12YqMeaYE6dSNR3B5JjzlFazsGVJdwAv82TrRrSY

Efter indberetningen er foretaget, sendes den til en uvildig advokat, som screener for, om den falder inden for ordningens område, og undersøger fakta – evt. med opfølgende spørgsmål. Advokaten vurderer, hvorvidt mistanken om lovovertrædelse skal undersøges nærmere.

Hvis dette er tilfældet, vil advokaten informere svømmeklubbens bestyrelse om indberetningen og komme med en anbefaling til den videre proces. Derefter er det op til bestyrelsen at beslutte, om hændelsen skal give anledning til sanktioner og/eller eventuel politianmeldelse.

Læs mere

Ny aftale med SwimKing og Arena

29-11-2022

    

Kære medlemmer i Hvidovre Svømmeklub,

Så er der godt nyt, når du skal købe badetøj, svømmeudstyr og klubtøj!

Hvidovre Svømmeklub har indgået ny samarbejdsaftale med SwimKing og Arena, som giver dig gode rabatter på hele sortimentet – og årelang erfaring inden for svømmeverden.

Aftalen træder i kraft fra og med 1. januar 2023, men allerede på tirsdag d. 6. december mellem kl. 16-20 får vi besøg af SwimKing i vores klublokale i Friheden Idrætscenter, hvor de vil præsentere den nye klubtøjskollektion fra Arena og et udvalg af svømmeudstyr. Det bliver også muligt at besøge SwimKing i deres showroom/butik på Roskildevej i Rødovre, hvor du kan se hele deres store udvalg.

Der er sendt mail i dag til alle medlemmer, hvor du kan læse meget mere om medlemsrabat, try-out og showroom besøg.

Med venlig hilsen
HVSK sponsorudvalg

Mail: sponsorudvalg@hvsk.dk

Læs mere

VORES SAMARBEJDSPARTNERE